Tech

Azután is működik az Apple fülhallgatója, hogy egy férfi lenyelte és kikakilta

A tajvani Ben Hsu azután is aktív felhasználója Apple Airpods vezeték nélküli fülhallgatójának, hogy a pár egyik darabja hosszú utat járt be emésztőrendszerében. A férfi elmesélése szerint egyik este fülhallgatóval a fülében szenderült álomba, másnap reggel pedig arra lett figyelmes, hogy az egyiket nem találja sehol sem. Hosszas kutatás után aktiválta az Airpods kisegítő funkcióját, amivel az elveszett kütyü csipogó hangot ad ki, így könnyebb megtalálni. Meglepetésére a hangok a gyomrából jöttek.

A férfi ezután elment a közeli kórházba, ahol röntgenezés után derült ki, hogy az eszközt vélhetően lenyelhette, mert a beleibe került. Ezért jobb híján hashajtókat írt fel neki az orvos, abban reménykedve, hogy a bélsárral együtt majd a kütyü is kiürül belőle.

Hsu egy nappal később találkozhatott újra az elveszett AirPoddal egy ünnepélyes székelés során az egyik vasútállomás toalettjében. A pillanatot meg is örökítette, videóra vette, hogyan ássa elő a fekáliájából a darabot, ami bevallása szerint a nagy kaland (és egy alapos mosás) után is tökéletesen működik.

(Kiemelt kép: Josh Edelson / AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik