Tech

Már biztos, hogy így fognak kinézni a Samsung Galaxy S10 telefonok

Samsung Galaxy S10 termékvonal létezése régen nem titok, és a hivatalos leleplezés hiába február végén esedékes, jó ideje már az is nyilvánvaló, hogy lesz hagyományos változat, ami mellé kapunk Plus és Lite verziót is. A Plus 6,4, a normál változat 6,1, a Lite pedig 5,8 hüvelykes képátlójú kijelzővel érkezik, az S10 és az S10+ pedig három hátlapi kamerával lesz felszerelve, míg a Lite dual megoldást kap.

Fotó: Phone Arena

A készülékekről eddig is rengeteg lehetséges fotó szivárgott ki, de manapság már nem lehet titkot tartani, és három héttel a Samsung bejelentése előtt már konkrét fotók bukkantak fel a neten a német AllAboutSamsung portálnak köszönhetően: tuti, hogy így fog kinézni a Galaxy S10 és a GalaxyS10+.

Lyukas kijelzők mindkét modellen – Forrás: AllAboutSamsung

Az új modellekkel kapcsolatos további érdekesség, hogy mindhárom készüléket 2K+ felbontással rendelkező OLED-kijelzőt kap, sőt az S10 és az S10+ lyukas kijelzővel kerülnek forgalomba: amíg az alap verzión csak egy kisebb kört vágtak az előlapi kamerának, addig a nagyobb modellen már egy kapszula alakú kivágás kapott helyet, hiszen ez a készülék már az előlapon is dual szelfi optikával rendelkezik.

Három kamera mindkét hátlapon – Fotó: AllAboutSamsung

Ajánlott videó

Olvasói sztorik