Tech

A NASA kitalálta, hogy kéne megmenteni az űrben ragadt Vasembert

A legújabb Bosszúállók előzeteséből kiderül, hogy Tony Stark nagy bajban van: az űrben sodródik, élelem, víz, és lassan oxigén nélkül. A rajongók a NASA-t kezdték bombázni tanácsokért, az űrügynökség pedig osztogatott is néhányat.

Végre megjelent a Bosszúállók 4: Végjáték előzetese, és annak ellenére, hogy nagyjából semmi nem derül ki belőle, az azért kiderül, hogy Tony Starknak nagyon nem áll jól a szénája: élelem és víz nélkül sodródik a világűrben, hamarosan az oxigénje is elfogy, ezért Vasember sisakja segítségével rögzíti a búcsúvideóját Pepper Pottsnak.

Nem csoda, hogy a rajongók a témában legideálisabb szakértőhöz fordultak: Twitteren megrohamozták a NASA-t, hogy segítsen Starkon, és lássa el a Bosszúállókat hasznos tanácsokkal. Bár az űrügynökségnek nem állt rendelkezésére túl sok információ, azért megtették, amit lehetett, és egy rövid Tweetben felvázolták a legjobb lehetőségeket:

“Hey Marvel, hallottuk, mi van Tony Starkkal. Ahogy az köztudott, először az irányítóközpontban kellene figyelni az >>Avengers, van egy kis probléma<< üzenetre. De ha nem tud veletek kommunikálni, akkor azt javasoljuk, hogy minden erőforrást felhasználva kutassátok át az eget az eltűnt kollégátokért.”

A rajongók persze teljesen odavoltak azért, hogy a NASA reagált a tweetjeikre, és akadt, aki azt javasolta, hogy a NASA közösségi médiás munkatársának azonnal emeljék meg a fizetését. Sőt, volt olyan, aki még a posztolt képet is annyira átkutatta, hogy megtalálta rajta Thor elveszett kalapácsát, és a nevét is az egyik munkaállomásnál.


A film egyébként 2019 áprilisában jön a mozikba, akkor kiderül, hogy sikerült-e NASA-hoz méltóan megmenteni Tony Starkot a biztos haláltól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik