Tech

Gombafigurához hasonlította Trump péniszét a pornósztár

A Stormy Daniels művésznéven futó pornószínésznő év elején robbantott ki botrányt azon állításával, hogy 2006-ban szexuális viszonyba keveredett Donald Trumppal, aki akkor már Melania Trumppal élt házasságban. Ez a téma aztán hónapokon át a sajtó kedvence volt, de egy eddig nem hallott felkavaró információ nem hagyja feledtetni az ügyet.

Csak akkor hallgat Trump szexbotrányáról, ha az elnök lemond
Persze ez csak játék... vagy mégsem? A Saturday Night Live új szkeccsében az egykori pornós Stormy Daniels Trump lemondását követeli.

Daniels nemsokára előrukkol „Full Disclosure” című életrajzi kötetével, amiben további részleteket kíván kiteregetni a republikánus politikusról, olyanokat is, amikre egyébként valószínűleg sosem lennének kíváncsiak az olvasók.

A The Guardian már olvasta a szépirodalmi mű korai változatát, amiben egy Nintendo karaktert is megemlít a művésznő, meglehetősen furcsa kontextusban. Az elnök péniszét a Toad nevű kedves gombalényhez hasonlítja, aki a Mario-univerzum egyik legalapvetőbb figurája, és a Mario Kart programok állandó szereplője.

Róla van szó:

Forrás: Nintendo

Toadot szerencsére nem nevezi meg a szövegben, helyette csak a játék univerzumának gombafajára utal, de már ennyitől is egy világ dőlhet össze a játékosokban.

Tisztában van vele ő is, hogy szokatlan a pénisze. Hatalmas gombafeje van. Mint egy toadstoolnak… Ott feküdtem, és zavart, hogy egy olyan srác dugott meg, akinek a farka olyan mint a Mario Kart gombakaraktere” –

– írja a regény ominózus bekezdésében.

Stormy Daniels: Megfenyegettek, hogy hagyjam békén Trumpot
A pornószínésznő szerint fizikai erőszakra is utaltak, miután ki akarta teregetni szexuális kapcsolatát a későbbi elnökkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik