Képeken, amikor legutóbb táncos műsorban szerepelt Tóth Gabi

Tóth Gabi idén ősszel párja, Papp Máté Bence oldalán fog táncolni a TV2-s Dancing with the Starsban. Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő megmutatja a közönségnek a tánctudását, 2013-ban ugyanis szerepelt már az RTL Klub hasonló műsorában. Akkor, a Szombat esti lázban Markó Róbert volt a partnere, akivel annak idején egy párt is alkottak.
RTL2 - Tóth Gabi a Szombat esti láz negyedik évadában szerepelt, Markó Róbert oldalán. A táncos showműsor az RTL II-n ment, 2013 tavaszán.
RTL2 - Rajta kívül a celebszereplők között volt Varga Izabella, Hornyák Hajnalka, Bálint Antónia, Győrfi Pál, Istenes Bence, Medvegy Szilveszter és Vastag Csaba.
RTL2 - A táncospár között már a színpadon is izzott a levegő, saját bevallásuk szerint azonban csak a műsor végeztével lettek egy pár.
RTL2 - A Keleti Andrea, Szirtes Tamás, Esztergályos Cecília és Tihanyi Ákos alkotta zsűritől rendre magas pontszámokat kaptak.
RTL2 - Nővére, Tóth Vera is a helyszínen drukkolt az énekesnőnek.
RTL2 - Végül épphogy csak lecsúsztak a döntőről: az ötödik adásban estek ki, amivel a negyedik helyezést érték el.
RTL2 - Tóth Gabi és Markó Róbert a Szombat esti láz után alig egy évig voltak együtt. Kapcsolatuk azért ért véget, mert úgy érezték, a munka mellett nem tudtak elég időt és figyelmet fordítani egymásra.