Molnár Anikó a fogyasztó injekcióról: Mindenki örüljön, aki egészséges, és ne kísértse a sorsot!

Nem titkolja, hogy ő is injekciókúrával fogyott le.

Egyre népszerűbbek azok az injekciók, amiket alapvetően a cukorbetegség kezelésére fejlesztettek ki, de mellékhatásként a testsúly csökkenését is előidézik. Molnár Anikó az elsők között volt idehaza, aki ilyen módon fogyott le.

„Sokáig a sport hiányára fogtam, hogy nagyon meghíztam. Aztán végül négy-öt éve rávettem magam, és csináltattam egy laborvizsgálatot, meg elmentem egy terheléses cukorvizsgálatra. Nagyon rossz eredményeim születtek, és kiderült, hogy egy hajszál választ el a cukorbetegségtől. Ekkor az orvosom felírt egy tablettát, de egy hónap múlva, amikor visszamentem, látta, hogy egy dekát sem fogytam, ugyanúgy 100 kiló fölött voltam. Úgyhogy jött a következő szint, az injekciókúra” – mondta el a story.hu-nak Molnár.

Első körben lement 27 kiló, de aztán a fele visszajött, mert nem iktattam be mellette a rendszeres sportot. Sajnos nekem az inzulinrezisztencia-betegségem eléggé előrehaladott, úgyhogy most újra el kellett kezdenem szúrni magam.

Molnár Anikónak indokolt volt a vércukor- és inzulinszintet szabályozó gyógyszerek használata, de elszomorítja, hogy azt egészséges emberek is felíratják maguknak, vagy rosszabb esetben nem legális úton jutnak hozzá az injekciókhoz.

Meg kéne, hogy értse mindenki: ez nem gyerekjáték! Óriási felelőtlenség fű alatt beszerezni és használni ilyen gyógyszereket. Mindenki örüljön, aki egészséges, és ne kísértse a sorsot! Én nagyon örültem volna, ha az orvosom azt mondja: »Anikó, önnek kutya baja, csak menjen el szépen edzeni!«

– fogalmazott Molnár Anikó. Őt az is zavarja, ha egy sztár életmódváltásra és kemény edzésre vagy épp fogyasztótablettára esküszik a nyilvánosság előtt, miközben titokban szúrja magát.

Én már régóta nem lepődöm meg semmin sem, mindenkinek a magánügye, hogyan fogy. Én személy szerint nem szeretek hazudni, és nem szeretném, ha valaha is ferdítésen kapnának. Én ezektől az injekcióktól fogytam, és bár most megakadt a folyamat, remélem, még fogok is.

Címkék: molnár anikó