Szórakozás

L. L. Junior a válóperéről: Én nem szeretnék sárdobálást, lehet, hogy a másik oldalon edzetten várják ezt

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A rapper minél hamarabb szeretne pontot tenni házassága végére.

Vasárnap a Szigeten lépett fel L. L. Junior, aznap exkluzív interjút adott a Tények Plusznak. Ebben egyebek mellett elmondta, a legkorábbi felkínált koncertidőpontot választotta, mert szerette volna kialudni magát, ugyanis a másnapot kislányával töltötte.

A zenész elárulta, év elején volt egy mélypontja.

Volt egy pont most januárban, mikor nagyon elfáradtam, mert sok minden volt körülöttem. Újragondoltam zeneileg is, hogy hogyan csináljam. Nemcsak a Fekete Vonatról beszélek, hanem mindenről: a válásom, a magánéletem… A Fekete Vonat egy pici része volt, egy nagyon szimpla dolog. Az embernél néha eljön egy pont, amikor kicsit besokall, és akkor keresi az útját. Tök jó, hogy tudsz zenélni, de nem akarsz élted végéig csak zenélni. A zene szerelem, de hogy ha megélhetési zenész vagy, az nagyon rossz. Az üzleti út felé vettem az irányt, és sok üzletet nyitottam, élelmiszerkereskedelemben vagyok most jelenleg

– mondta el.

Válásáról is beszélt Körtvélyessy Kingával, akivel közös kislányuk, Lili 2020-ban született meg. Juliusban másodfokon született bírósági döntés a gyerekelhelyezési perben.

Meg lehet támadni, de nem támadjuk meg. Mi az egyezségre törekszünk Kingával, ennyit mondhatok. Egyébként szeptember 12-én lesz a válóper, ahova be vannak hívva tanúk. Hát, attól mentsen meg mindenkit az Isten! A szüleink be vannak hívva meg mindenki… Mi ezt a fajta sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem, lehet, hogy a másik oldalon edzetten várják ezt, de szerintem senkinek nem tesz jót. Leginkább a gyereknek semmiképpen nem tesz jót, és ezt érzi a kislány. Szeretnénk még abban a hónapban megállapodni és megegyezni, reméljük, hogy a másik fél is hajlandó lesz rá.

Úgy fogalmazott, az „idegek játéka” folyik köztük volt párjával egy éve, de mindkettőjüknek véges a türelme, és szeretnék mihamarabb lezárni az ügyet.

Nem tudunk úgy tovább menni, ha mindig a múltban kaparászunk

– jelentette ki.

L. L. Junior azt is elárulta, hogy jelenleg nehezen találja meg az egyensúlyt a munka és a család között. Nehéz időszakon megy keresztül, ami miatt többen javasolták neki, hogy kérje szakember segítségét, ami neki nem vált be.

Próbáltam egyszer-kétszer, és nekem nem… Lehet, hogy olyan pszichológus kéne, aki hasonló kulturális környezetből jött, mint én. Gyönyörűszépen elverbalizálunk, elásogatunk picikét mélyebbre, de úgy igazán nekem nem jött be. Nem nyíltak meg a csakráim, és nem tudtam teljesen megnyílni. Az a furcsa, hogy olyan legjobb barátom sincs, akinek elmondhatnám. Ez gyűlik, úgyhogy majd dalokban fog valószínűleg kiömleni belőlem.

A Teljes riport ezen az oldalon nézhető meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik