Szórakozás

Kiakadtak a kommentelők, miután Alec Baldwin posztban méltatta az összes gyerekét, kivéve Ireland Baldwint

Jesse Grant / Getty Images for Comedy Central
Jesse Grant / Getty Images for Comedy Central
Többek szerint nem volt elegáns a színész viselkedése.

Alec Baldwin a minap az Instagram-oldalán osztott meg fotókat a Hilaria Baldwintól született gyerekeiről, bejegyzésében pedig a következőt írta:

Hét ok arra, hogy a nehéz időkben is kitartsak. Nem fogok hazudni, nem tudom, hogyan alakulna az életem a családom nélkül.

A poszt alatt több kommentelő is jelezte a színész felé, hogy nem volt túl elegáns lépés a részéről kihagyni a Kim Basingertől született lányát, Ireland Baldwint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés

Miután egyre több felháborodott hozzászólás is érkezett a bejegyzéshez, Baldwin az elsőszülött lányának is szentelt egy posztot.

Elfelejtettük Billy Prestont! Ő az, az első, aki hamarosan nagypapává tesz

– írta Ireland Baldwin portréjához.

A kommentelők közül többen is megpróbálták megfejteni a fentebb olvasható szöveget. Mint emlékeztettek: Billy Prestont gyakran nevezték az 5. Beatle-nek, de hogy ezzel az utalással mi lehetett a színész célja, az nem teljesen világos.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés

Ireland egyébként hónapokkal ezelőtt minden közösségi platformján törölte a nevéből a Baldwint, az apjával pedig nem is követik egymást az Instagramon. Viharos kapcsolatukkal év elején hosszabb anyagban is foglalkoztunk, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
„Nem érdekel, hogy 11 vagy 12 éves vagy, nincs annyi eszed, mint egy emberi lénynek”
Ezt Alec Baldwin mondta még 2007-ben az akkor 11 éves lányának, miután felhúzta magát, mert nem tudta őt elérni telefonon. A színész és Ireland Baldwin kapcsolata azóta is viharos, a modell nem csak az apja családnevétől szeretne megszabadulni, de hátrahagyná azokat az éveket is, amikor a világon mindenkinek megpróbált megfelelni, csak saját magának nem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik