Szórakozás

Kulcsár Edina: Szeretnénk megmutatni, milyen valójában egy boldog, harmonikus párkapcsolat

TV2
TV2
A Párharcban az a céljuk, hogy példát mutassanak az embereknek azzal, mennyire szerelmesek.

Kulcsár Edina és G.w.M az év eleje óta vannak együtt, a hétfőn induló Párharcban szerepelnek először egy párként. Az eddig közölt részletekből úgy tűnik, drámából nem lesz hiány.

Kapcsolódó

A rapper a Blikknek azt nyilatkozta, sok különböző műsorba hívták az elmúlt években, de eddig ódzkodott a tévés szereplésektől.

Aztán jött Edina, aki az életem értelme, és érte bármit megtennék. Mivel ő sűrűn szerepel televíziós műsorokban, miatta mondtam igent. Bebizonyítom, hogy itt is én vagyok a legmenőbb.

Nem titkolt céljuk volt, hogy megmutassák, mennyire jól működnek együtt.

Szerettük volna magunkat párosként megmutatni, hiszen a sok pozitív visszajelzés mellett folyamatosan negatív véleményeket is kapunk. Eldöntöttük, rácáfolunk a rosszakaróinkra és bebizonyítjuk, hogy mi valójában mennyire jó párost alkotunk még az ilyen kemény feladatokban is. Másrészt példát is szeretnénk mutatni az embereknek azzal, mennyire szerelmesek vagyunk, és megmutatni, hogy milyen valójában egy boldog, harmonikus párkapcsolat

– fogalmazott Kulcsár Edina.

A páros éppen első közös gyerekét várja, de esküvőt egyelőre nem terveznek.

Most a családunkra és a születendő babánkra akarunk koncentrálni. Idővel majd biztos sort kerítünk az esküvőre, vannak már elképzeléseink, de nem akarjuk elkapkodni a lagzit csak azért, mert gyerekünk lesz

– jelentette ki a mostanában énekesnői babérokra törő egykori szépségkirálynő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik