Szórakozás

Lazán jógázott a tengerparton, amikor jött egy leguán, és megharapta

Bahama-szigetek. Gyönyörű, fehér homokos part, azúrkék tenger. Tökéletes hely egy kis jógázáshoz. Egészen addig, amíg fel nem kelti az ember az ott napozó leguánok érdeklődését, és az egyik meg nem harap.

Pedig pontosan ez történt egy jógaoktatóval, aki éppen különböző mozdulatokat mutatott be, amikor egy leguán odament hozzá, majd váratlanul megharapta a kezét.

A bahamahoopyogi néven twitterező nő a közösségi oldalán osztotta meg a jelenetről készült videót, amit alig pár nap alatt már több mint 3,5 milliószor néztek meg, és a nemzetközi sajtóban is terjedni kezdett.

A nő később közölte, hogy nem lett semmilyen komolyabb baja a harapástól, az orvosa antibiotikumot írt fel neki, és minden rendben lesz vele.

A videó terjedése után a twitteres nevét Dat Iguana Galra („A Leguán Csaj”) változtató jógatanár elmondta, hogy a partszakasz teli volt iguánákkal, mert az emberek ott rendszeresen etetik őket, és mutatott egy másik videót is az esetről, amit az egyik barátja készített, és azon látszik, hogy a part hemzseg az iguánáktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik