Élet-Stílus

Hatalmas leguánt találtak az ellenőrök egy floridai pizzéria fagyasztójában

Rágcsálóürüléket, és egy halom döglött csótányt találtak a közegészségügyi ellenőrök a Palm Beach-i Pizza Mambo étterem raktárában és konyháján. A legmegdöbbentőbb felfedezésük egy több mint 36 kilós leguán teteme volt, amire egy fagyasztóban bukkantak.

A közegészségügyi hatóság egy napra bezáratta a Palm Beach-i Pizza Mambo éttermet, miután az ellenőreik huszonhét szabálysértést, közöttük tíz súlyosat fedeztek fel az üzletben. Egy szárazáru-polc alatt például rágcsálóürüléket találtak, és több helyen bukkantak csótánytetemekre. Az egyik döglött bogár az egyik vízcsap melletti papírtörölköző-adagoló tetején volt – írja egy helyi hírportál.

A legfurább felfedezés azonban egy hatalmas, több mint 36 kilós hüllőtetem volt, amit egy fagyasztóban találtak. Az étterem tulajdonosa nem kommentálta az esetet, de a pizzéria egyik alkalmazottja a portálnak azt mondta, a leguánnak egy saját kis hűtője volt, nem az alapanyagok mellett tartották.

A hüllőt egy barátja adta ajándékba a tulajdonosnak, hogy megsüsse és megegye. A leguán húsa sokak számára ínyencségnek számít. A hüllőt a Karib-szigeteken úgy is nevezik, hogy „pollo de los árboles”, vagyis csirke a fáról.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Claudia Lothering / Getty)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik