Szórakozás koronavírus

Fodrászatban tartott rave partyra csaptak le a rendőrök Londonban – Videó

A rendőrök testkamerája rögzítette az akciót.

22 embert állítottak elő a múlt héten Londonban, miután a rendőrség lefülelt egy, a járvány miatti korlátozások kellős közepén tartott rave partyt, írta meg a Metro.

Február 19-én a szomszédok tettek bejelentést a rendőrségen, miután az egyik közeli üzletből kiabálást és zenét hallottak kiszűrődni, a rend őrei pedig nem sokkal később meg is érkeztek a London déli részén található fodrászathoz. A testkamerák felvételein látszik, hogy először átsétálnak az ürességtől kongó üzleten, egy másik helységbe lépve azonban majd’ két tucat partizó emberre bukkannak.

Összesen 22 embert büntettek meg, amin felül a bulit szervező férfinek további 10 ezer font bírságot is meg kell még fizetnie. E mellett természetesen a bulit is berekesztették. A helyi rendőrség szóvivője értetlenkedett az esetet látva, hiszen mindenki számára tudvalevő, hogy az ilyen események csak rontják az esélyeinket a vírussal szemben, és bár most jó ötletnek tűnik, valójában csak azt hátráltatjuk ezekkel, hogy mielőbb visszatérjen az élet a rendes kerékvágásba.

A brit szigeteken az újabb lezárások óta kimondottan nagy népszerűségnek örvendenek az illegális bulik, hiszen a rendőrség is egyre többet fülel le. Decemberben például fejenként 1000 fontra büntettek meg két tinédzsert, amiért karácsony alkalmából rave partyt rendeztek egy lakatlan társasházban.

Kapcsolódó
Több százezres büntetéseket és letartóztatást ért a karácsonyi rave party
A közelben élőknek feltűnt, hogy nagy a hangzavar a lakatlan társasházban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik