Szórakozás

Gryllus Dorka: A két méter távolságot tartom a világgal

A terhessége miatt továbbra is óvatos a színésznő, hiába enyhültek a szigorítások.

Gryllus Dorka nagyjából egy hónapja szerepelt a Story magazinban annak kapcsán, hogy 47 évesen ismételten gyereket vár. Most viszont a Velvet készített vele egy interjút, melyben beszélt a terhességéről és a koronavírus-járvány okozta változásokról.

A normális már nem normális. Ha így folytatjuk tovább, akkor a Föld pillanatokon belül nem lesz már alkalmas az emberi életre. Muszáj változtatni. Az összes autózásunk, repkedésünk, műanyag-pazarlásunk – ezt mind át kell gondolni. A mostani járványügyi helyzet megmutatta nekünk, hogy baj van. Nem lesz, hanem baj van. Muszáj átgondolni, hogy mi legyen másképp.

Elmondta, hogy a terhessége miatt még mindig óvatos, hiába nincs már karantén:

Persze most, hogy jön a nyár, nem bánnám, ha el lehetne menni egy tengerpartra, de így, hogy kisbabát várok, nagyon kell vigyáznom. A két méter távolságot tartom a világgal – ez korlátoz, de terhesen az ember egyébként is egy kicsit jobban befelé fordul. Ilyenkor minden relativizálódik: a karrier, a filmezés, minden, amiben addig az ember nagyon benne volt, és úgy gondolta, hogy hú, de fontos. Aztán hirtelen egy új élet kezd kialakulni a hasadban és rögtön megérted, hogy ezeken a dolgokon nem kell annyit izgulni. Egy kicsit olyan, mintha egy másik bolygóra kerülnél lelkileg is, agyilag is.

Kiemelt kép: Instagram.com/dorkagryllus

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik