Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Ezrek szörnyülködnek egy férfi társkereső profilján

Ahogy minden héten, most is visszatekintünk: mutatjuk, melyik írásaink érdekelték leginkább az olvasóinkat pontosan egy évvel ezelőtt. Ez történt 2019 15. hetében.

Egy Trash Queen néven posztoló essexi lány megpróbálkozott társkereséssel a Tinderen, de meglátta azt, amitől állítása szerint elment a kedve még a randizástól is. Kirk profilján a következőket láthatjuk: a férfi fotóját, az önjellemzését és a nem akármilyen randizási szabályait. A Tinderen ugyebár célszerű röviden és meggyőzően írni magunkról, a lehető legjobb mondatokkal kiváltani a szimpátiát, ehhez képest Kirk így jellemzi önmagát:

  • Van egy 2 hálószobás lakásom, amit én vettem.
  • Testépítéssel.
  • Van egy német juhászkutyám.
  • Sokat eszem.
  • Beleszarós típus vagyok.

De a Trash Queen nem ezeken akadt ki, hanem a folytatáson.

Ezrek szörnyülködnek egy férfi társkereső profilján
Három randizási szabálya van Kirknek, aki amúgy beleszarós típus.

A terhesség alatt számos vizsgálaton kell kötelezően részt vennie a kismamának. Ezeket természetesen elvégeztetheti állami intézményekben is, mert mind a terhesség, mind a szülés támogatott a társadalombiztosítás által. Azonban egyre többen választják legalább egy-egy vizsgálat erejéig a magánszolgáltókat annak ellenére, hogy egyes szűrésekért akár több tízezer forintot is kell fizetni. Csak a várandósság alatt több százezer forintos költsége keletkezhet a családoknak, és ez még csak a kötelező vizsgálatokat fedezi. Ha az ajánlott, válaszható vizsgálatok árait is számba vesszük, milliós kiadás is lehet a terhesség.

Luxus lesz lassan a szülés Magyarországon
Több százezer forint lehet már az is, amíg a szülésig eljut a kismama.

A PrankInvasion nevű YouTube-csatornát készítő Chris Monroe, különböző csínyeket követ el, és az ezekről készült videókat rakja fel oda. Az utolsó felvétele miatt azonban nem sok embernek csalt mosolyt az arcára. A videót az otthonában forgatta, és azt kérte a féltestvérétől, játsszon vele, és ha veszít, akkor csókolózniuk kell. Végül a húg beleegyezett, és a csók is megtörtént. Nem is csak egy, hanem egyenesen három.

Tavaly írtuk le a kálváriáját annak a nőnek, aki egyedül neveli két gyermekét egy alföldi településen. Az asszonynak akkor annyi pénze sem volt, hogy beteg kislányának kiváltsa az antibiotikumot, ezért elment a polgármesterhez, hogy adjon kölcsön.

Kétezer forintot akartam kérni, de azt mondta, most nem tud adni, menjek majd el este a kocsmájába, és akkor ad.
Amikor visszament a kocsmába, a polgármester közölte, ad pénzt, de csak szexuális szolgáltatásért.

Szexet kért a polgármester a kölcsönért
Az ügyben nyomozás indult.

Műanyag zacskók helyett banánlevelekbe csomagolva kezdte el több vietnami és thaiföldi bolt árulni a zöldségeket, hogy így csökkentsék a műanyag zacskók számát. És az erről készült képek tanúsága szerint ez nem csak arra jó, hogy csökkentse a jellemzően a tengert szennyező műanyagok mennyiségét, hanem még jól is néz ki.

Hát nem venne szívesebben meg egy így becsomagolt zöldséget, mint egy műanyag zacsiba gyömöszölve?

Ázsiai boltok zseniális ősi megoldással tüntetik el a műanyag zacskókat
Nem csak környezetbarát, még sokkal jobban is néz ki. Az egész világon így kéne.

Kiemelt kép: Trash Queen Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik