Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Saját unokáját szülte meg egy 61 éves nő, hogy ezzel segítsen meleg fián

Ahogy minden héten, most is visszatekintünk: mutatjuk, melyik írásaink érdekelték leginkább az olvasóinkat pontosan egy évvel ezelőtt.

A 61 éves Cecile Eledge vállalta, hogy béranyaként kihordja és megszüli a fia gyermekét, vagyis a saját unokáját. Eledge március 25-én, hétfőn, reggel hat után, a nebraskai Omaha központi kórházában adott életet egy egészséges, 2700 gramm súlyú kislánynak, aki az Uma Louise Dougherty-Eledge nevet kapta. Amikor Celice fia, Matthew Eledege és a férje, Elliot Dougherty úgy döntöttek, hogy szeretnének saját gyereket, mindkét család a meleg házaspár segítségére sietett.

A most 37 éves Kaz James sose érezte magát férfinek, sőt ehelyett gyerekkora óta kutyának, késő tinédzser kora óta fel is vállalja. A salfordi üzletvezetőnek nagy segítséget nyújtott egy internetes, állatos szerepjáték közösség, és nyitott barátai, hogy a részmunkaidős állatból egy magabiztos kutyává váljon.

Floridában letartóztattak egy 27 éves férfit, miután rettenetes videókat találtak a telefonján. Jesse Allen abban az étteremben felejtette a mobilját, ahol dolgozik. Kollégái találták meg a készüléket, és mivel nem tudták, kié, belenéztek a képgalériába. Aki kíváncsi a gyomorforgató részletekre az ide kattintson.

Az étteremben hagyta a telefonját, így derült ki szörnyű titka
Nem sokkal később már börtönben ült a zoofil.

Több mint fél tonna kokaint foglaltak le rendőrök Németországban a héten, ami több szupermarketbe is banános dobozokban került be porciókban. A kábítószert az üzletek dolgozói fedezték fel, összesen hét Aldi boltban találkoztak velük Rostockban és Jarmenben. Becslések szerint körülbelül több mint 25 millió eurót, azaz 7.892.096.861 forintot, majdnem nyolcmilliárd forintot ér a szállítmány.

Fél tonna kokaint találtak a banánok között
A rekordsúlyú szállítmányra az Aldi németországi üzleteiben bukkantak rá.

Noha korábban is az I. kerület lakója volt, nemrég egy másik önkormányzati lakást szerzett a budai Várnegyed szívében Bayer Zsolt kormánypárti publicista – tudta meg tavaly ilyenkor a 24.hu. Az ingatlanért pedig fölöttébb jutányos bérleti díjat fizet. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa Orbán Viktor miniszterelnök új rezidenciájától, a felújított karmelita kolostortól pár száz méterre fekvő Úri utcába költözött be. A közhiteles cégadatbázis szerint 2019. 20. óta ez az új lakcíme.

A Budavári Önkormányzattól kikért adatok alapján az újságíró 2018 szeptemberében lakáscserével jutott hozzá a 49 négyzetméteres ingatlanhoz.

A lakásért költségelvű lakbért fizet, havonta 31737 forintot.

Bayer Zsolt 32 ezer forintért bérel önkormányzati lakást a Várban
Cserével jutott hozzá, tízmillió forintot költött az Úri utcai ingatlan felújítására.

Kiemelt kép: AP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik