Belföld

Szexet kért a polgármester a kölcsönért

Az ügyben nyomozás indult.

A Népszava írja le a kálváriáját annak a nőnek, aki egyedül neveli két gyermekét egy alföldi településen. Az asszonynak minap annyi pénze sem volt, hogy beteg kislányának kiváltsa az antibiotikumot, ezért elment a polgármesterhez, hogy adjon kölcsön.

Kétezer forintot akartam kérni, de azt mondta, most nem tud adni, menjek majd el este a kocsmájába, s akkor ad.

Amikor visszament a kocsmába, a polgármester közölte, ad pénzt, de csak szexuális szolgáltatásért.

Vagyis hogy orálisan kell kielégítenem. Így mondta pontosan. És ad érte 15 ezer forintot. Ebbe melyik anya nem menne bele a gyereke érdekében?

Az asszony a kocsma privát vécéjében várt rá, de maga helyett két  kocsmai alkalmazottját küldte, majd azt mondta, értük is fizet.

Az  aszony megfogalmazása szerint a „dolgot megtette”.

Amikor kiment, a kocsmában mindenki a telefonját bámulta, mert a vécébeli jelenetet felvették.

El nem tudom képzelni, hogy vették fel, nem láttam ott semmilyen kamerát, s azt hittem, menten elájulok.

Az asszony egy fillért sem kapott, porig alázták, attól tart, hogy a jogtalanul készített felvétel miatt a gyerekét az iskolában csúfolják.

Majd biztosan elterjesztik rólam a faluban, hogy prostituált vagyok, de erre felkészültem. Még ha az lennék, akkor se alázhatnak így meg, és egy polgármester nem élhet így vissza a hatalmával. Nem akarok attól rettegni egész életemben, hogy mikor kerül fel a videó az internetre, nem akarok újra meg újra megalázkodni mások előtt.

A Népszava kereste a polgármestert. Személyesen és telefonon is, hiába, az e-mailben elküldött kérdésekre sem reagált. Az asszony az illetékes járási ügyészségen feljelentést tett személyiségi jogai megsértése miatt. A lap szerint a nyomozás elindult, a rendőrség az egyik érintett telefonját már lefoglalta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik