Szórakozás

Ruszó Tibiék elkezdték felélni az X-Faktoros nyereményt

A járvány miatt vissza se jöhet Magyarországra.

A 16 éves felvidéki énekes decemberben nyerte meg az X-Faktor legutóbbi szériáját, ami után családjával kivettek egy lakást Budapesten. Az új életformába azonban közbeszólt a koronavírus-járvány.

X-Faktor: Ruszó Tibi nyerte az idei szériát
Véget ért az idei széria.

A műsor óta teljesen megváltozott az életem és a családomé is, élveztem, hogy azt csinálhattam, amit szeretek és ezzel a saját életemet és az övékét is megváltoztatom. Most viszont minden felborult, hiszen több mint két hete már, hogy haza kellett jönnünk, hisz a család másik fele itt él és ügyeket is kellett intézni. Ekkor még nem tudtuk, hogy nem tudunk visszamenni. De ettől függetlenül egyelőre nem mondjuk le az ottani albérletet, hiszen bízunk benne, hogy nem tart ez sokáig. Budapesten szeretnénk a továbbiakban is tartózkodni, de hogy ez mikor lehetséges, arra nincs jelenleg válasz, senki sem tudja. Várunk

– mondta a Blikknek Ruszó Tibi, aki a többi előadóhoz hasonlóan munka nélkül maradt, így kénytelen a nyereményéből élni.

Jelenleg minden koncertem le van mondva a tiltás feloldásáig. Anyagilag is nehezen érint minket a helyzet, teljesen kiesett a fellépésekből származó bevételem, így az X-Faktoros nyereménypénzből élünk, amit ugye házvásárlásra szántam.

Kiemelt kép: Instagram/@ruszotibihivatalos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik