Szórakozás

Pataky Attila: Mátyás király óta sok a nehézség, ebből kiszabadulni látszunk

Közel egyórás beszélgetés került fel a YouTube-ra az EDDA frontemberével.

Pataky Attila, az EDDA frontembere volt a YouTube-on futó Szerelemcsütörtök című műsor vendége, őt Tóth Kornélia, „az ország RandiGuruja”, párkapcsolati coach kérdezgette. Érdekesen indult az adás, Tóth gyorsan felkonferálta Patakyt, mondván,

ha valaki esetleg nem ismerné teljes mértékben Attila munkásságát, hát akkor most tapadjon ide, mert el fogom mondani

– vágott bele, majd három percen keresztül sorolta az énekes-frontember zenei eredményeit. Átterelődött a szó Pataky házasságaira, ahol a műsorvezető megjegyezte, a frontember második házassága tizenegy évig tartott, de Pataky kijavította, hogy egyébként huszonkét évig volt akkor házas. Jött az első kérdés, hogy mi okoz boldogságot az énekesnek:

A háttérhatalmak félelemre és szorongásra építik a hatalmukat, és ebből rengeteg jut nekünk is, nekem is, még abban a fajta jólétben is, ahol most élek. Ha jól fókuszálok, rengetegféle boldogság vesz körül

– mesélte, hozzátette, a nagyobbik fiával való éneklés a színpadon nagy boldogságforrása. Illetve a felesége imádja a fokhagymás kiflit, amit meg kellett jegyeznie neki is, így ha szerezni tud frissen a boltból, az számára is öröm.

Pataky elmesélte, próbálja magából „kigondolkodni” a szorongást és a félelmet, de nehéz úgy, ha kinéz az ablakon, és meglátja a chemtrail-csíkokat az égen: „A kerozin normális esetben eltűnik az égről, ezek a csíkok ott maradnak, ellopják a kék eget is. Ezek ártó dolgok” – fogalmazott. Majd a műsor végén Patakynak mondania kellett három dolgot, amire vágyna még az életben – a második így hangzott:

A teremtő isten segítségét kérném nagyon nagyon hosszú évszázadokra, akár évezredekre. Ugye a magyar nemzetet a sok minden nehézség után, amit Mátyás király óta meg kell élnünk – ebből kiszabadulni látszik, és hadd menjünk végig a mi utunkon, a magyar úton. Mutassunk példát a világnak, hogy így is lehet. Ma ez zajlik, és ez nem politika. Ez én vagyok, Pataky Attila, ezt én mondom. És én gondolom. Ma ez zajlik, és meg is történik majd, tudom.

Továbbá kiderült még:

  • Pataky imád shoppingolni a feleségével,
  • nincs és soha nem is volt példaképe, mert azzal magát bántaná,
  • Sharon Stone-nal leülne kávézni, mert intelligens nőnek tartja, akivel tudnának egymásnak okosságokat mondani.

Minde más lentebb:

Pataky Attila: Az 51-es körzet lerohanásához még tízmillióan kellene csatlakozni
A földönkívüli élet létezését valló énekes nyilatkozott lapunknak.

Kiemelt kép: YouTube.com/LiaT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik