Szórakozás

Moby hatalmas betűkkel a nyakára varratta: vegán egy életre

Legalább spórol vele egy kérdést.

Moby-ról mostanában leginkább azért írtunk, mert kiadta második életrajzi könyvét, ami tele van egészen bizarr sztorikkal és állításokkal, amikkel gyakorlatilag publikusan folyamatosan hülyét csinált magából a zenész. Hogy két csúcspontját említsük, elmesélte, hogy annyira szomorú volt a World Trade Center elleni terrortámadás miatt, hogy hozzányomta a csupasz heréjét egy buliban Donald Trumphoz.

Moby hozzányomta a csupasz péniszét anno Trumphoz, mert szomorú volt 9/11 miatt
A zenész hamarosan megjelenő könyvében van egy nagyon szürreális történet.

Továbbá azt állította, hogy randizott Natalie Portmannel, aki ezt tagadta, és úgy írta le az élményeit, hogy nyomult rá a fura, öreg zenész.

Natalie Portman tagadja, hogy randizott volna a fura, öreg Mobyval
Egészen máshogy emlékszik a múltra, mint a zenész.

Nos, Moby, mint ahogy mostanában mindig, most se okoz csalódást, ha magát kell égetnie, de most ezúttal egy fokkal ártalmatlanabb dolog miatt értetlenkedhetünk. Az Index vette észre legújabb Instagram-posztját, amiben új tetoválását mutatja meg. Mondjuk nagyon mutatnia se kell, mert ha nem garbóban van, vagy nincs rajta sál, akkor a Holdról is látni lehet a hatalmas feliratot a nyakán, amin az áll

vegán egy életre.

Ez egyébként tök hasznos, mert így már nem kell megkérdezni tőle. A posztban egyébként megjegyzi, hogy 32 éve vegán, úgyhogy valószínűleg biztonságos tipp, hogy az is marad. Ilyen alapon egyébként a nyaka maradék részére felvarrathatná, hogy zenész.

Kiemelt kép: Hollywood To You/Star Max/GC Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik