Szórakozás

Natalie Portman tagadja, hogy randizott volna a fura, öreg Mobyval

A színésznő az angol Harper’s Bazaar magazinban reagált arra, amiket Moby írt az állítólagos kapcsolatukról.

Natalie Portman születéskori nevétől dobsz egy hátast
Csináltunk egy kvízt a celebek eredeti nevével.

A zenész megjelenő könyvében mesélt arról, hogy hosszú évekkel ezelőtt randizott egy ideig az akkor 20 éves Natalie Portmannel.

Egy kopasz iszákos voltam egy öreg, penészes albérletben, Natalie Portman pedig egy gyönyőrű filmsztár. Mégis flörtölt velem az öltözőmben. Néhány hétig próbáltam a pasija lenni, de nem működött. Azt gondoltam, hogy meg kell osztanom vele, hogy a pánikbetegségem túlságosan is elhatalmasodott ahhoz, hogy normális párkapcsolatom legyen, de aztán felhívott és közölte, hogy megismerkedett valakivel. Megkönnyebbültem, hogy soha nem kellett neki elmondanom, mennyire beteg voltam.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – MARCH 07: Musician Moby performs onstage during the 7th Annual Adopt the Arts Benefit Gala at The Wiltern on March 07, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Scott Dudelson/Getty Images)

Portman azonban egészen máshogy emlékszik a múltra. Leszögezte, hogy sosem tekintett férfiként a nála 16 évvel idősebb Mobyra, ráadásul az adatok sem stimmelnek a sztoriban.

Meglepődve hallottam, hogy ő randizásként aposztrofálta azt a nagyon rövid időszakot, amikor ismertük egymást, mert az én emlékeimben ő az az idősebb férfi, aki elég ijesztően viselkedett velem, amikor befejeztem a középiskolát

– kezdte Portman, aki azt is hozzátette, az írottakkal ellentétben nem volt még húsz éves. Tinidzser volt, épphogy 18 éves.

Rajongó voltam és elmentem az egyik koncertjére, miután leérettségiztem. Amikor a buli után találkoztunk, azt mondta legyünk barátok. Ő turnézott, én pedig épp forgattam, úgyhogy csak néhány alkalommal lógtunk együtt, mire rájöttem, hogy ez az idősebb férfi érdeklődik utánam. Olyan módon, amit én helytelennek éreztem.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images for NBC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik