Szórakozás

Moby hozzányomta a csupasz péniszét anno Trumphoz, mert szomorú volt 9/11 miatt

Moby-nak hamarosan megjelenik egy életrajzi könyve Then It Fell Apart címmel, amiből a DailyBeast közölt egy egészen bizarr részletet, amiből a Splinter szemlézte a lényeget. A sztori 2001-ben, nem sokkal a szeptember 11-ei terrortámadás után történt, amikor a zenész annyira nehezen dolgozta fel a dolgot, hogy rengeteget ivott, drogozott, szexelt, meg bulizott. Az egyik ilyen bulin pedig részegen megpróbált felszedni egy lányt, akit megpróbált lenyűgözni, ennek részeként pedig elmeséltette a barátjával, hogy mi az hülye vicc, amit megfelelő magyar kifejezés ismerete hiányában megmakkozásnak fogunk most hívni. A haverja elmesélte a lánynak, hogy a megmakkozás az, amikor egy buliban a csupasz péniszed végét hozzányomod valakinek a ruhájához annak tudta nélkül. Ez után a lány megkérdezte Moby-t, hogy ő már csinált-e ilyent, aztán miután kiderült, hogy nem, elkezdték rábeszélni, hogy makkozza meg Donald Trumpot, aki szintén ott volt ebben a buliban és aki ekkoriban még csak bulvárhős és középkategóriás ingatlankereskedő volt.

Felhúztam egy feles vodkát, hogy felkészítsem magam, előkaptam a petyhüdt péniszemet a nadrágomból, lazán elsétáltam Trump mellett, próbálva hozzádörgölni a dzsekije széléhez a péniszemet. Szerencsére nem vette észre, meg se rezzent közben.

via GIPHY

A sztori végül úgy ért véget, hogy hazavitte magához a lányt, akivel a háza tetején szomorkodtak 9/11 miatt. Számtalan kérdésünk lenne, és abból legalább harmincnyolc az, hogy miért, további huszonkettő pedig az, hogy miért gondolta jó ötletnek megosztani ezt a nagyvilággal.

Kiemelt kép: Scott Dudelson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik