Szórakozás

Elton John védelmébe vette a hercegi párt, akiket most a magánrepülőzés miatt utálnak

Harry herceg és Meghan hercegné nem utasszállítóval repültek, ezért ők a közellenség.

Ha valaki lemaradt volna róla – Harry herceget és Meghan hercegnét most azért utálják sokat, mert a herceg nemrég egy klímaváltozásról szóló konferenciára magánrepülővel érkezett, majd szintén magánrepülővel utaztak Ibizára, hogy megünnepeljék a hercegné 38. születésnapját.

A probléma a kritikusok szerint ezzel az, hogy míg a magángéppel csak 2-3 ember utazik, addig az utasszállítóval többszáz is, míg a károsanyag kibocsátása mindkét gépnek ugyanannyi.

Na és ezek után megjelent Elton John, aki gyorsan védelmébe vette a hercegi párt és elmagyarázta a helyzetetű. Az énekes azt írta Twitterén, hogy mivel a herceg anyja, Diana hercegné az egyik legkedvesebb barátja volt, így kötelességének érzi, hogy megvédje Harry herceget és családját a sajtóval szemben.

Aztán hozzátette, hogy férjével együtt szerették volna, ha a hercegi pár és párhónapos gyerekük biztonságban utazik, ezért biztosítottak számukra egy magángépet. Illetve azt is fontosnak érezte megemlíteni, hogy a kölcsönadott magángép mellett adományozott is a Carbon Footprint alapítványnak is, ami fákat ültet.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik