Szórakozás

Jakupcsek: “Az ember nem ül bele másnak a műsorába”

A köztévétől váratlanul elbocsátott műsorvezető a wmn.hu-n futó, Elviszlek magammal című műsorban igen sokat sejtetően fogalmazta meg véleményét korábbi műsora, a Ridikül folytatásáról is.

Jakupcsek Gabriella D. Tóth Kriszta egykor szintén a köztévén futó show-ja, a DTK kapcsán mondta el, soha nem vállalta volna el, ha akkoriban felkérték volna távozó kolléganője helyére; mivel értékrendjébe nem fért volna ez bele.

“Beszéljünk erről! Szerintem az ember nem ül bele másnak a műsorába. Mondjuk ezt ki, jó? Vannak műsorfolyamok, melyekbe lehet váltani egymást az embereknek. De egy olyan műsorban, ahol karizmatikus személyiség kell, oda nem ízléses, nem etikus, az én értékrendemmel nem összeegyeztethető beülni” – mondta el a tévés, aki a direkt műsorvezetői kérdésre megerősítette azt, hogy igen, az ő műsorába is épp így ült be valaki, pedig akadt olyan is, aki visszautasította ugyanezt a felkérést.

A riportban Jakupcsek Gabriella arról is beszél, bár még mindig érthetetlen számára a köztévétől való távozásának  a csatorna részéről való elintézési módja, fiatal csapatával már gőzerővel dolgozik azon, hogy mihamarabb “felépítse saját brandjét” és megtalálja a hiányt kitöltő műsorötletéhez megfelelő fórumot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik