Szórakozás

Jakupcsek Gabriella kirúgása részleteiről vallott

Karácsony előtt, miközben a Ridikül 500. adására készültek, az MTVA vezetősége úgy döntött, egy forgatás kellős közepén mond fel Jakupcsek Gabriellának, aki mind a beszélgetős műsorban, mind pedig a Magyarország, szeretlek! vetélkedőjében, már három éve szolgálta ki a nézők igényeit. A tévés most a Blikknek mesélt a méltatlan helyzet részleteiről.

Bevallom, amikor már sokadjára kértek, hogy mielőbb menjek fel az irodába, nem törődve azzal, hogy éppen forgatunk, azt gondoltam, év végi jutalom miatt keresnek. Nem így lett.

Mérhetetlen fájdalom volt bennem. Majd felhívtam a férjemet, ő épp külföldön síelt a gyerekünkkel, aki éppen akkor nyerte meg a síversenyt, amikor én a férjem fülébe üvöltöttem: Képzeld, kirúgtak! Abszurd helyzet volt.”

Jakupcsek azt is elmondta, hogy a megalázó helyzet kijózanította és egyetlen könnycseppet sem morzsolt el azóta sem. Most saját maga osztja be az idejét és többet tud kislányával is foglalkozni. A kirúgás után pedig elutazott. “A kirúgást követően egyébként elutaztam gyorsan szabadságra a világ másik végére. A másik hat hétben pedig iszonyatosan beteg voltam. Elkaptam egy borzalmas tüdőgyulladást, most kezdek újra egyenesbe kerülni. Valószínűleg ez sem véletlen, hiszen az elmúlt három évben még egy nátha sem kapott el. Valahol ez a három év most túlcsordult, és utat tört magának.”

A tévés azt sem tagadta, hogy az elmúlt hetekben rengeteg ajánlatot és felkérést kapott, ám ahogy eddig, úgy ezentúl is csak olyan dolgot vállal el, amihez igazán van kedve. “Meg kell találnom azt, amit szívesen is csinálnék, és amiben úgy érzem, hogy szakmailag örömömet lelem. Soha nem lettem volna a Magyar Televíziónál, ha nem indul el a Ridikül meg a Magyarország, szeretlek!

Azért lettem köztévés, mert ez a két műsor elindult, és nekem le kellett szerződnöm a köztévével. Nem csatornaelköteleződéseim voltak, hanem munka és feladat. A jövőben is így lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik