Szórakozás

Mégsem Novodomszky Éva váltja Jakupcsek Gabriellát

Új csapatkapitányokkal, Tatár Csillával és Harsányi Leventével folytatódik januárban a megújuló Magyarország, szeretlek! című vetélkedő, a Ridikül műsorvezetője pedig Dióssy Klári lesz a hónap végétől – közölte az MTVA sajtóirodája vasárnap az MTI-vel.

Az összegzés szerint a Magyarország, szeretlek! további sikere, újabb nézői csoportok megnyerése érdekében újul meg a műsor, ennek első lépcsőjeként az eddigi két csapatkapitányt, Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt váltja A Dalban már összeszokott műsorvezető páros. Szente Vajk marad műsorvezetőként a produkcióban.

A produkció az MTVA belső, saját gyártásában készül a 2016-os téli-tavaszi évadban, a változás így megtakarítást is hoz az MTVA gazdálkodásában – áll a közleményben. A gyártó figyelemmel lesz arra, hogy Tatár Csilla kismama, és “minden lehetséges módon segíteni fogja őt a baba kiszolgálásában.”

MTVA
Tatár Csilla és Harsányi Levente  Fotó: MTVA

A közmédia női beszélgetős műsorában, a Ridikülben január utolsó hetétől – az előző találgatásokkal ellentétben – tehát Dióssy Klárit láthatják a nézők a műsorvezetői fotelben.

A Ridikül című műsorral a közmédia hosszú távon számol, ezért folyamatosan fejleszti a műsort és a hozzá kapcsolódó egyéb tartalmakat.

“Dióssy Klári személye – a népszerű műsorvezető eddigi pályafutása alapján különösen – segítség e célok elérésében” – írják.

Az MTVA közleményében köszönetét fejezte ki a két műsor eddigi alkotóinak, köztük Jakupcsek Gabriellának.

Fotó: Olajos Piroska
Dióssy Klári  Fotó: Olajos Piroska

Ajánlott videó

Olvasói sztorik