Szórakozás

Most ért véget Tóth Gabi gyerekkora

Hiába élnek már évek óta önálló életet, a két Tóth lány számára, így is fájdalmas esemény szüleik válása. Ezzel az ő életükben is lezárult egy fejezet.

Tóth Gabi és Vera szülei 35 együtt töltött év után döntöttek úgy, hogy elválnak. Erika és István minden áldozatot meghoztak lányaik boldogulása érdekében, de az idő és a megváltozott körülmények felőrölték kapcsolatukat.

A BEST információi szerint, a problémák 2006-ban kezdődtek, amikor a szülők is elhagyták tapolcai otthonukat és Budapestre költöztek. Az új munka és a környezetváltozás hatására azonban eltávolodtak egymástól, mindeközben pedig korábbi lakhelyükön is idegenekké váltak.

“Megtartottuk ugyan a tapolcai lakásunkat, de úgy érezzük, kivetettek minket maguk közül az ottaniak. A minap is, mikor ott jártunk, azt kérdezte gúnyosan az egyik szomszéd: na, maguk még nem kezdtek el énekelni?” – nyilatkozta korábban a Tóth apuka.

A két énekesnőt sokkolta szüleik bejelentése, de természetesen elfogadták döntésüket, hiszen azt szeretnék, hogy boldogok legyenek, még ha ezt külön-külön is képzelik el a jövőben. Mindenesetre ez számukra is egy új korszak kezdete és gyerekkoruk végérvényes lezárása.

A BEST magazinban további részletek!


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik