Light

Pirner Alma véget vetett házasságának

A rúdtánc nagyasszonya és férje kilenc év után döntöttek a válás mellett. Alma azonban máris új férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Pirner Alma saját bevallása szerint hisz a házasság intézményében, sőt számára a család a legfontosabb, ami csak egy gyerekkel teljesedhet ki. Párjával viszont nem egyeztek terveik a családbővítés kérdésében.

“9 évig voltunk együtt a férjemmel, ami önmagában is nagyon hosszú idő.Nekünk a kilenc évünk olyan volt, mint másnak 20 év, mert a nap huszonnégy óráját együtt töltöttük, mindent együtt csináltunk. Ez nagyon nehéz, hisz semmi más témád nincs, csak a munka. És az is közrejátszott a válásunkban, hogy szeretnék lassan gyereket, úgy éreztem, hogy eljött az idő. Ő viszont nem vágyott még rá” – mesélte a szőke bombázó a Life.hu-nak.

Fotó: TV2

A meztelenül légtáncoló Alma azt is elárulta, hogy újra szerelmes és bízik abban, hogy jelenlegi társával jobban alakulnak majd a dolgok. A pár már fél éve együtt van, amiből 3 hónapot kénytelenek voltak távkapcsolatban élni, de ez csak megerősítette őket.

“Nem volt könnyű távol lenni egymástól egy friss kapcsolat elején, de szerencsére meglátogatott Ausztráliában. A maradék két hónapot teljesen egyedül töltöttem, ekkor a Skype-on tartottuk a kapcsolatot. A távolság a kis dolgokat eloltja, a nagy dolgokat fellobbantja, és ez igaz volt ránk is. Ha ez a kapcsolat gyenge lett volna, nem élte volna túl ezt a két hónapot. Erősebbek lettünk általa.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik