Szórakozás

Tóth Gabi tiszta vizet öntött a pohárba

Az énekesnőt egy múlt heti rendezvényen kapták lencsevégre ex-barátjával, Markó Robival. Azonnal megindultak a találgatások, hogy újra egy párt alkotnak-e.

Tóth Gabi és táncos szerelme, Markó Robi a Szombat Esti Láz versenyében ismerték meg egymást, kapcsolatuk pedig hamar lángra lobbant. A szerelmesek viszonya csupán egy évig tartott, márciusi szakításuk azonban mindenkit meglepett. Gabi akkor sírva mesélt elválásukról, nem meglepő tehát, hogy sokan azt feltételezték nem múltak el az érzelmek.

Azóta rendszeresen vannak közös munkáik, legutóbbi szereplésük alkalmával pedig úgy tűnt, ismét közelebb kerültek egymáshoz. Az említett rendezvény helyszínéről állítólag kettesben távoztak, ezért megindultak a találgatások, hogy titokban újra összemelegedtek-e.

Gabi, aki szülei válása miatt most különösen nehéz időszakot él meg, a Fókusz kamerái előtt egyszer s mindenkorra tisztázta a helyzetet.

“Együtt léptünk fel, ő koreografálta a műsort, és ahogy elmondtuk anno, nagyon jóba maradtunk. A kapcsolatunknak vége lett, de a munkakapcsolatunk megmaradt, együtt táncolunk, csináljuk a dolgainkat. Szerelmi szinten nem békültünk ki és ez már így is marad” – mondta az énekesnő, aki szeretné, ha az emberek nem látnának bele többet a barátságukba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik