Szórakozás

Tóth Gabiék szülei 35 év után válnak

A Tóth lányok nehezen viselik, hogy szüleik külön utakon folytatják. Az énekesnő elmesélte, miért ment tönkre a házasság.

Tóth Gabi elmondta, hogy szüleik nagyon fiatalon ismerkedtek meg, majd ők is hamarosan megszülettek. A problémák viszont akkor kezdődtek, amikor a szülők is felköltöztek Budapestre és elkezdték a saját életüket élni.

“A dolgok nem működtek már közöttük egy ideje úgy, ahogy kellene. Ez egy folyamat volt, amelyben miattunk ugyan próbálták fenntartani a házasságukat, harmóniában élni, de végül mind a kettejük élete és boldogsága érdekében meg kellett hozniuk azt a döntést, hogy külön utakon folytatják az életüket. A szüleim nagyon fiatalon, 16 évesen jöttek össze, aztán fiatalon összeházasodtak, majd jöttünk mi. Nagyon sokáig élték a vidéki, nyugodt, rutinos életüket, de aztán a Budapestre költözéssel megváltozott az addigi életük, egy új életritmust kellett felvenniük. Itt minden más, nagyon sok a lehetőség, ami egy vidéki kisvárosban nincs meg. A sok élménynek köszönhetően szépen lassan minden megváltozott közöttük, eléltek egymás mellett, és végül már nem működött a dolog kettejük között. Leültünk négyen, és megbeszéltünk mindent, hiszen mi, gyerekek vagyunk az összetartó erő, hogy továbbra is barátokként ott legyenek egymásnak, bármi is lesz ezután” – mesélte őszintén Gabi a Blikknek.

Fotó: RTL Klub

A X-Faktor női mentora, akinek ismét szerelmi életéről mennek a találgatások, bevallotta, hogy fájdalmas dolog ez számára, de szerencsére nincs ideje siránkozni.

“Most őszintén, bárki jól éli ezt meg? Engem is megviselt, nyilván így kiállni a színpadra, végezni a dolgomat nem volt egyszerű, de már jól vagyok. Annak örülök nagyon, hogy felnőtt emberek módjára, barátságban, egymást tisztelve tudtak szétválni, hiszen a fél életüket, 35 évet töltöttek el együtt. Anyu néha főz apunak, apu segít anyunak dolgokban. Szépen működik az egész így is. Nekem meg nincs időm a sebeket nyalogatni, hiszen nagyon sok dolgom van, készülök az X-Faktorra és az egyéb munkáimra. Nem akartak megfelelni a normáknak, nem akartak magukra erőltetni valamit, ami már nem működik. És ezért én maximálisan tisztelem őket.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik