Szórakozás

Itt lesz Jennifer Aniston lagzija

aniston (aniston)
aniston (aniston)

Julia Roberts békés új-mexikói farmján mondhatja ki az igeneket Jennifer Aniston és Justin Theroux.

Pár hete elég nagy bajba került Jennifer Aniston, miután meghiúsult kenyai álomlakodalom tervezete. Most azonban megtalálta lagzija új helyszínét. Az egykori Jóbarát éppen Új-Mexikóban forgatja a We’re the Millers című vígjátékot Emma Roberts társaságában. Az ifjú kollegina pedig emlékeztette Anistont, hogy a nagynénjének, Juliának pont a közelben van a farmja, ami tökéletes lenne az esküvőhöz. Emma már körbe is vezette a birtokon Jent, aki teljesen bele is szeretett a helybe.

A taosi ranch ugyanis nemcsak gyönyörű, vagy elég nagy a vendégeknek, de csendes és olyan eldugott, hogy nincs az a paparazzi, aki bárhonnan fotókat tudna készíteni Jennifer és Justin Theroux menyegzőjéről. Ezért a leendő ara már fel is hívta régi kedves barátnéját, Julia Robertset, hogy kölcsönkérje a farmot.

Aniston és Theroux eredetileg egy kenyai szafarin akartak egybekelni, de a színésznő édesanyja nincs olyan egészségi állapotban, hogy repülőre üljön, és ilyen messzire utazzon. Ezért az afrikai lagzi ötletét elvetették.


Valószínűleg Roberts lesz az Aniston-Theroux lagzi vendéglátója

Ajánlott videó

Olvasói sztorik