Szórakozás

Eljegyezték Jennifer Lopezt

Egy hatalmas gyémántgyűrű került fel Jennifer Lopez kezére, amiből sokan arra következtetne, hogy ismét oltár elé áll.

Az egész hetet Párizsban töltötte Jennifer Lopez és Casper Smart, a világ legromantikusabb városa pedig nemcsak a kikapcsolódásuk helyszíne volt, hanem közös életük egyik fordulópontja is. Jen ujján ugyanis egy gyémántgyűrű tűnt fel, amit le sem vesz magáról. A hatalmas kővel díszített ékszer sokak szerint egyértelműen egy eljegyzési gyűrű, tehát az énekes-színésznő és a tizennyolc évvel ifjabb táncos a következő szintre lépett. Bár ezt Lopez cáfolta, de ő szeret ködösíteni a magánéletét illetően, amióta a túlzott médiafigyelem a Ben Affleck-kel való szakításához vezetett.


Casper, Jennifer és a jegyességük méretes bizonyítéka

A negyvenhárom évesen is fantasztikus külsővel rendelkező díváról már a tavasszal az a hír járta, hogy az esküvőt fontolgatja kis ágymelegítőjével. De aztán a lagzit pedzegető pletykák kámforrá váltak, amikor a nyár végén kisebb válságba került a kapcsolatuk. Amit viszont a jelek szerint sikerült megoldaniuk.

Ha Lopezből tényleg Mrs. Smart lesz, akkor már negyedszerre próbálkozik meg a házasság intézményével. Először Okani Noa, majd Chris Judd, legutoljára pedig Marc Anthony neje volt. Illetve Affleck-hez is majdnem hozzáment, de a lakodalom előtti utolsó nap lefújták a ceremóniát.


A ruha más, a gyűrű változatlan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik