Szórakozás

Tizenöt kilót fogyott a sztár: hazugság?

mariah carey (mariah carey)
mariah carey (mariah carey)

Mariah Carey közel ötven kilót szedett föl a terhessége alatt, szülés után pedig nehezen tudta ezt leadni, ám alig egy hónapja fogyásával dicsekedett. Hazudott vagy a ruha volt rossz választás?

Tavaly novemberben mesélt először arról Mariah Carey, hogyan fogyott 15 kilót a szülés után. Sajnos, a kilók lassan visszajöttek rá, ezért januártól ismét fogyókúrába kezdett. Most azzal keres pénzt, hogy eladja a három hónapos fogyókúrája sikertörténetét.

A legutóbbi fotózáson azonban egyáltalán nem tűnt úgy, mintha Mariah Carey visszanyerte volna az alakját. Persze az is lehet, hogy a ruha volt rossz választás, de az tény: látványos a különbség a legutóbb megjelent címlap és a mostani lesifotó között.

“Több, mint 45 kilót híztam a terhességem alatt, amiért mindenki megszólt. Elegem volt abból, hogy kövérnek neveznek, hát tettem ellene” – mesélte Carey a Shape magazinnak. Csodálatos fogyása azonban most kétséget ébresztett. Bár a fotós szerint az énekesnő fantasztikus formában volt, jól láthatóan nem olyan karcsú a dereka, mint a magazin címlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik