Szórakozás

Megdöbbentően gazdag a híresség – Íme a bizonyíték

Hosszú éveket várt arra Mariah Carey, hogy végre anya lehessen, éppen ezért úgy érzi, nem lehet eléggé kényeztetni a gyerekeit, akik a legdrágább kincsei.

Azt a közhelyet, hogy pénzért nem lehet boldogságot venni, Mariah Carey gyakran mondogatta. Carey tavaly, 41 évesen hozta világra a lányát és a fiát, akiket azóta kényeztet. Most azonban nagyon meglepte a rokonokat, hogy milyen partit rendezett Mariah a kicsiknek.

A helyszín Párizs volt, ahová a sztár és a férje munkaügyben utazott, de úgy döntöttek, hogy összekötik a kellemeset a hasznossal, és pár hónapra berendezkednek a francia fővárosban. Gyerekeik bulijára kifizették néhány közeli rokon repülőjegyét, és elegáns vacsorát rendeztek.

Az egyéves ikrek, Moroccan és Monroe elegánsan várták az érkezőket: a kislányon egy habos-babos fehér ruhácska, a fiú elegáns öltönyt kapott, csokornyakkendővel. A buli fénypontja pedig az ajándékozás volt: Moroccan egyebek között egy piros Ferrarit kapott, és kézzel készített hintalovat, de ezek értéke eltörpült Monroe fehér zongorája mellett.

A hangszer ugyanis Marilyn Monroe tulajdona volt, és Carey – aki rajongója a hollywoodi sztárnak – nem sajnálta a pénzt, hogy megszerezze az ereklyének számító zongorát.

„A gyerekeim az én kincseim, minden törődést megérdemelnek” – mondta Carey, akit nem érdekelnek a kritizálók. Szerinte ugyanis senki nincs köze ahhoz, mennyire kényezteti el az ikreit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik