Szórakozás

Ezért röhög a világ az énekesnőn?!

Ausztriában, egy felkapott síközpontban lépett föl Mariah Carey, ahol nem aratott osztatlan sikert.

Ischgl zsúfolt síparadicsomában adott egy koncertet Mariah Carey. Az énekesnő hangjáért odáig volt a közönség, ám ennek ellenére sok kritikát kapott az előadása.

„Hogy néz már ki ebben a ruhában? Sokat rontott az összehatáson, hogy hurkának öltözött” – idéztek néhány megjegyzést a helyi lapok.  A brit Daily Mail sem volt kíméletesebb a sztárral. Szerintük „könnyfakasztóan szűkre sikerült” Mariah nadrágja. De nem ez volt a legdurvább kritika, amit kapott szűk ruhája miatt.

A 42 éves énekesnő tavaly, az ikrei születése óta 35 kilót adott le, ezt számtalan cikk és fotó is bizonyítja. Fogyásáról szóló cikkekben azonban azt is mondta, hogy életében először nem zavarta a súlyfeleslege, mivel férje, Nick Cannon minden percben azt érezteti vele, mennyire vonzó.

Mostani kritikákra is csak ennyit válaszolt a sztár: egy nőnek nem a kilói számítanak, hanem, hogy mennyire érzi magát jól a bőrében. „Nick és én nemrég megújítottuk az esküvői fogadalmunkat Párizsban. Nem érdekel, ki mit mond rólam, boldog vagyok.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik