Szórakozás

Életveszélyben Alekosz családja – Megszólal az érintett

Megfenyegették Alekosz családját. A Hír24 információi szerint édesapján és öccsén akarják megbosszulni azt, amit a VV-nyertes az utóbbi időben művelt.

Szerződésszegés, egy 14 éves lány állítólagos zaklatása, illetve nagyképű viselkedés – ezen esetek többeknél kiverték a biztosítékot, és sokan úgy gondolták, bosszút kell állniuk a görög hősön. Alekosz azonban jelenleg a TV2 rezidenciáján tartózkodik, így haragosai a híresség családja ellen fordultak. A pletykák arról nem szólnak, pontosan hogyan szeretnének revansot venni Alekosz papáján, de állítólag nem erőszakról vagy bántalmazásról van szó.

A VV 4 nyertesének édesapja azt állítja: bárki rájuk mehet, ő nem bánja, és nem is fél. Állítólag eddig senki nem fenyegette meg őket, azt azonban kijelentette, tudomása van bizonyos “fizetett provokátorokról”. Bár elárulni nem akarta, azt is tudni véli, kik állhatnak a dolog hátterében.

Ugyanakkor arról szívesen beszámolt, hogy sok ismerős és ismeretlen megállítja őt Alekosz TV2-ős átszerződése ügyében. Állítása szerint az emberek 99%-a egyetért fia döntésével. Az apa egyébként azt mondja, Alekosz a műsor indulása előtt két nappal árulta el nekik, hogy leszerződött az Összesküvőkkel. Állítólag azért haragudott meg az RTL Klubra, mert elképzelésével ellentétben nem költözhetett be néhány napra a VV5-be. Édesanyja, Vája gyakorlatilag kész tények elé lett állítva, azt tette, amit a fia akart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik