Szórakozás

Itt az újabb áruló? Ennyire ostoba az RTL Klub kirúgott sztárja?

VV Bandika ábrándozik. A ValóVilág ötödik szériájának szüze szívesen szerepelne egy csajozós tévéműsorban, hogy végre valóban férfinak mondhassa magát. Az Összeesküvők is szóba kerülhetne, ha eleget fizetnének neki.

Annyira azért mégsem ártatlan a VV elsőként kiesett játékosa. Bandi többre vágyik, legalább olyan magasan szeretne szárnyalni, mint Alekosz.

A Hír24-nek azt mondta, ha a TV2 kifizetné a büntetését, amit anyacsatornája várhatóan kiszabna rá, és még ezen felül is kapna valamennyit, elgondolkodna egy másik csatorna ajánlatán is. Az exvillalakónak fáj jelenlegi mellőzöttsége, hiszen senki sem kíváncsi rá. Még az sem enyhíti a bánatát, hogy miután el kellett hagynia a luxusbörtönt, a csatorna nagyvonalúan még fizetett neki egy kisebb összeget. Ennek nagyságáról azonban szemérmesen hallgat.

A fiú jelenleg főiskolai hallgató. Bár abban reménykedett, hogy VV-s szereplése miatt majd halasztania kell, annyira rövid időt töltött a műsorban, hogy még kérelmét sem volt ideje beadni. Így aztán most tovább koptatja az iskolapadot és várja, hogy valaki megfelelő ajánlatot tegyen neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik