Szórakozás

Alekosz súlyos üldözési mániában szenved?

A tizenéves lányon kívül, egy másik hölgyet is zaklatott korábban a görög csődör. A nőt órákig bámulta egy bevásárlóközpontban.

Hatalmas vihart kavart a tegnap napvilágra jutott információ, miszerint Alekosz egy tizenéves lányt zaklatott. Az ügy végül odáig fajult, hogy a lány szülei a rendőrség segítségét kérték, hogy Alekoszt távol tartsák lányuktól. A görög csődör akkor ígértet tett arra, hogy békén hagyja a tizenévest. Ám mostanra egy másik esetre is fényt derült, melyet maga az okostojás mesélt még a ValóVilág falain belül – írja a Bors.

„Alek épp becsiccsentett, és elkezdett sztorizgatni a csajozási tapasztalatairól a villában. Így jött szóba, hogy régen gyakran járt be Érdről az egyik legközelebbi nagytétényi bevásárlóközpontba unalmában. Egy ottani butikban nagyon megtetszett neki az egyik eladó hölgy, akit aztán kipécézett magának, és folyamatosan elkezdte bámulni szegényt. Úgy mesélte, hogy órákig is képes volt ott szobrozni az üzletnél, és fixírozni azt a bizonyos nőt. Végül az illető már annyira kellemetlenül érezte magát az egésztől, hogy szólt a biztonságiaknak, akik felelősségre vonták Alekoszt. Mindez odáig fajult, hogy – Alek állítása szerint – ki is tiltották őt egy időre abból a plázából” – nyilatkozta a napilapnak Alekosz egykori villatársa, Éva.

A napilap az ügy kapcsán szerette volna megkérdezni a bevsárárlóközpont biztonsági szolgálatát, ám őket nem sikerült elérni. Alekosz édesapja nem kívánta kommentálni a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik