Szórakozás

Botrány: kamu a magyar valóságshow? Műbalhét rendeztek?

Nyilvános provokátor, vagy notórius hazudozó tűnt fel az ÖsszeEsküvők chatoldalán. A nő azt állítja, a csatorna férjes asszonyként szerette volna beszervezni a realitybe.

Érdekes információkat olvashatunk olykor az ÖsszeEsküvők chatoldalán. Többek között onnan tudtuk meg egykor azt is, hogy Mása férjezett asszony, amit akkor még alig akartunk elhinni.


Fotó: TV2

A napokban azonban ismét megdöbbentő párbeszédre lettünk figyelmesek. A műsor nézői között felbukkant egy nő, aki állította, a show indulása előtt megkereste őt a csatorna, és megpróbálta beszervezni a játékba. A hölgy azt állítja, amikor elmondta, hogy férjnél van, közölték vele, nem gond, úgyis kell egy férjezett asszony is a csapatba. A chatelő természetesen nem fedte fel kilétét, így mi sem merjük azt állítani, hogy százszázalék hitelt adunk szavainak. Kijelentése azonban Mása közelmúltban robbant botrányának fényében elgondolkodtató.

Korábban már szárnyra kaptak olyan pletykák is, hogy Mása nem önszántából jelentkezett a műsorba, hanem kiválasztották, tudva, hogy még nem vált el. A műsor készítői – a feltételezések szerint –  így próbálták (és sikerült is) kirobbantani a valóságshow első nagyobb balhéját. Ha ez igaz, akkor rögtön érthetővé válik a kétgyermekes Mása viselkedése: előfordulhat, hogy az előre megbeszélt forgatókönyv szerint hazudott, majd vallott be mindent. S ha (tegyük fel) az orosz lány beépített szereplő, még az is lehet, hogy ezért “szavazzák folyton vissza” a nézők.

Természetesen mindez csupán találgatás, még akkor is, ha tudjuk, a kereskedelmi televíziók nem sokat bíznak a véletlenre. A Mása körüli hercehurca azonban sokat hozott a TV2 konyhájára, talán az ő botránya idején volt a legmagasabb az ÖsszeEsküvők nézettsége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik