Szórakozás

Nem várt népszerűséget hozott a szex a magyar valóságshow-szereplőnek

A történtek után remegő hangon, mély szomorúsággal a hangjában kommentálta Niko és Ricsi naturális románcát a lány édesanyja. Mariann azonban azóta megnyugodott és örömmel látja, Niko egyre népszerűbb a nézők körében.


Fotó: TV2

Amint már megírtuk, hatalmas felfordulást okozott a Rezidencia életében Niko és Ricsi közösen töltött éjszakája. Az ÖsszeEsküvők játékosai semmit sem szégyelltek – szüleik annál inkább. Éva, a fiú mamája olyannyira kiborult, hogy azóta – a Blikk információi szerint – pszichológus kezeli.

A lány édesanyja, Mariann a történtek után a Hír24 kérdésére elmondta, rettentően kínosnak tartja, amit a lánya csinált, ráadásul a felvételeket az egész ország láthatta. „Hibás volt a lányom is, de a csatornától sem volt korrekt húzás, hogy nyilvánosságra hozta a felvételeket vagy azok egy részét. Ha ki tudnám fizetni a kártérítést, azonnal kihoznám a lányomat a Rezidenciáról” – mesélte néhány hete a szomorú édesanya.

Mariannt most újra megkerestük, aki már sokkal nyugodtabban nyilatkozott. “Nagyon jó volt, hogy megengedték, bemenjek Nikihez. Ez neki is sokat számított, elmondta, attól tartott, haragszom rá, és attól is félt, hogy esetleg engem támadnak kint miatta. Szerencsére megbeszéltünk mindent. Annak is nagyon örülök, hogy Niki végül jól jött ki a történetből. Egyre többen kedvelik, és ő is jó lérzi bent magát. Jó hatással vannak egymásra Ricsivel, vidámak, így az idő is gyorsabban telik” – kommentálta lánya románcát az édesanya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik