Szórakozás

Milliókat fizettek érte, de bukik az RTL Klub áruló sztárja

Arról mélyen hallgatnak, mennyiért vette meg a TV2 Alekoszt. A csatorna azonban jobban is körülnézhetett volna a sztárpiacon. Úgy tűnik, lejárt szavatosságú árut tettek a kosarába.

Amióta Alekosz – édesanyjával együtt – beköltözött a Rezidenciára, a csapból is ő folyik. Külön kisfilmet láthatunk róla az interneten, és az ÖsszeEsküvők háttérműsora is az ő becses személyére épül. Téma lett újra nagypapás alsónadrágja, béna csajozási stílusa és italozási kedve. Ismét “élvezhetjük” értelmetlen körmondatokká alakított szóvirágait is. A gyanútlan néző azt gondolná, valamiért ez nagyon megéri a TV2-nek, hiszen mi másért mutogatná a csatorna a konkurenciánál már levitézlett görögöt reggeltől estig a műsoraiban?!  (Alekosz Rezidenciába költözése a múltkor a Tények című hírműsorban is helyet kapott. Vajon ez csak szerintünk abszurd?)

A műsor készítői elégedettek Alekosszal, az ÖsszeEsküvők producere a Hír24-nek adott interjújában mondta el, hogy egy hét elteltével is jó ötletnek tartják a görög szerződtetését a valóságshow finisére. A számok viszont nem sok jóval kecsegtetik a csatornát. Bár Alekosz beköltözésével a pénteki, majd a hételeji nézettség néhány százalékot emelkedett,  ezzel együtt sem sikerült megelőzni az RTL Klub ugyanakkor futó Fókuszát.

Ám nem csak a számok, de a nézői vélemények is beszédesek Alekosz-ügyben. Az ÖsszeEsküvők Facebook-oldalán csak elvétve találunk olyan bejegyzést, amelyben azt olvashatnánk, hogy örülnek a hírességnek. Nézők százai adnak hangot véleményüknek, úgy érzik, a csatorna átverte őket. Akik követik a híreket, még emlékeznek arra, amit Tilla ígért a beharangózóban: “Nem a megszokott röfögős, káromkodós, pornós hangulat várható, mint más valóságshow-kban…”

A műsorvezetőnek – akinek nyilván a szájába adták a fenti mondatott – ha jobban meggondoljuk, igaza is volt. A világ egyik legsikeresebb realytijének magyar verziója tényleg nem a “megszokottra” sikerült. Ennyi meztelenkedést, több órás szexet, káromkodást, köpködést itthon valóságshow-ban még nem láthattunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik