Szórakozás

Lagzi Lajcsi exe a TV2 valóságshow-jában

Éva az ÖsszeEsküvők egyik anyósjelöltje.

A TV2 pénteken induló realityje, az ÖsszeEsküvők szereplőiről nem most derül ki először, hogy valamilyen közük van a celebekhez. Most a potenciális férjjelölt, Ricsi anyjáról, Éváról került elő néhány fotó, amiken az akkor 25 éves Lagzi Lajcsival látható. Bizony, a leendő anyós egykor a zenész menyasszonya volt, két évig voltak együtt, de néha még most is beszélnek egymással. Éva most azonban azt szeretné, ha nem ő, hanem fia, Ricsi lenne a középpontban.

“Nem szívesen mesélek, ráadásul ő már egy híres ember, és én most azt szeretném, ha a Ricsivel foglalkoznánk és ő is, ha nem is olyan, de egy kicsit híres lenne” – nyilatkozta az asszony az Aktívnak.

Ricsinek pedig minden esélye megvan rá, hogy híres legyen. Öt másik társával együtt ő is a párját fogja keresni az elkövetkezendő hónapokban a TV2-n.

A fiúról kiderült, hogy az ízlése nagyon hasonlít SP-ére, legalábbis ami a lányokat illeti. Elsősorban a vékony, barna hajú hölgyek élveznek nála előnyt. Annyira megirigyelte a sztár klipjében szereplő hölgyeket, hogy be is szerzett egy, a tinisztár fellépőruhájára kísértetiesen hasonlító öltözetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik