Szórakozás

Tévés főszerkesztőt szeret a TV2 műsorvezetője

Peller Mariann külseje is megváltozott a szerelem hatására; a 40 éves férfi teljesen elvarázsolta a mindig mosolygó lányt.

Peller Mariann mindig is féltve őrizte magánéletét, bár azt a sajtónak korábban elárulta, hogy már jó ideje boldog párkapcsolatban él, szerelmének nevét nem kívánta megosztani a nyilvánossággal. A Bors című napilap azonban kiderítette, hogy az ÖsszeEsküvők háziasszonya választottja szintén televíziós, az egyik kereskedelmi csatorna főszerkesztőjeként dolgozik.

A 40 éves, két méter magas férfi állítólag már az első telefonbeszélgetés után kijelentette, hogy Peller Mariann lesz gyermekei anyja, mert pár perc elég volt ahhoz, hogy elvarázsolja az életvidám lány. Az ismerősök szerint is két összeillő ember talált egymásra, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a páros már össze is költözött, sőt a családalapítás gondolata is felmerült bennük.

A napilap munkatársa telefonon érte utol a műsorvezetőt, aki ezúttal sem kívánta kommentálni az értesülést, mint mondta, kapcsolatuk csak rájuk tartozik, és nem szeretne újságok címlapján mosolyogni, kiváltképp nem a magánéletével kapcsolatosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik