Szórakozás

Nem kértek orvosi igazolást Alekosz arajelöltjeitől

A görög szexkiborg talán nem is sejti, hogy milyen veszélyt rejtegethet az, ha majd nem bír parancsolni férfiasságának.

Hétfőn 16 lány költözött be az egykori ValóVilág Villába, akik közül akadt már olyan is, aki az első éjszakán kijelentette: kész gyermeket szülni Alekosznak, csütörtök este pedig az első csók is elcsattant egy meghitt borrandevún.

Amennyiben Alekinnyó nem elég elővigyázatos, szinte bármit összeszedhet a lányoktól, tekintettel arra, hogy a díszes társaságban először a 23 éves Brigittáról derült ki, hogy korábban escortlányként kereste betevőjét, majd a testvérpárról, hogy aktmodellként dolgoztak. Az Új Ász értesülései szerint az RTL Klub nem végzett orvosi vizsgálatokat a lányokon, mielőtt azok beköltöztek volna a villába.

“A ValóVilág és a Survivor esetében szükség volt komoly orvosi kivizsgálásra, mivel az ilyen típusú műsorok hosszú távon jelentenek pszichés és fizikai megterhelést a játékosokra nézve. A Szerelem a Legfölsőbb Szinteken egy más formátumú és mindössze három hétig tartó műsor, és ahogy egy társasutazás során sem kérnek a résztvevőktől orvosi igazolást, itt sem szükséges. Amennyiben szexuális aktusra kerülne sor, akkor óvszer rendelkezésre áll a Villában” – nyilatkozta a napilapnak Dobsi Adrienn, a műsor sajtófőnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik