Szórakozás

A Két pasi kreátora besokallt Sheentől

Chuck Lorre az utolsó leadott rész után üzenetben tudatta a világgal, mit gondol a kialakult helyzetről.

Chuck Lorre „Vanity Card”-jai minden egyes általa készített tévésorozat végén feltűnnek – pár másodperces humoros üzenetek ezek, amikben Lorre kiegészítheti az aktuális epizód mondanivalóját, vagy megoszthatja más irányú gondolatait a nagyérdeművel.

Az utolsó elkészült Két Pasi meg egy kicsi-epizód levetítése után a következő gondolatmenet került fel Lorre kártyájára: „Nem iszom. Nem dohányzom. Nem élek drogokkal. Nem szexelek idegenekkel. Ha Charlie Sheen túlél, baromi dühös leszek.”

Nem ez volt az első eset, hogy Lorre a show végén beszólt a főszereplőnek. „Kérjük, ne ismételje meg otthon a mai epizódban látottakat. Vegye figyelembe, hogy jól fizetett hollywoodi szakembereket alkalmazunk, akik évek óta élnek abból, hogy kockára teszik az életüket. És sajnos nem, nem a kaszkadőrünkről beszélek” – volt olvasható pár héttel ezelőtt az adászáró másodpercekben.

Sheen természetesen reagált főnöke üzenetére, de minden jel arra mutat, hogy inkább viccnek fogta fel a dolgot. „Chuck, túl foglak élni, és nagyon dühös leszel rám. Hiányzol, ember” – nyilatkozta a színész, majd azt is hozzátette, Lorre-nak ott kéne hagynia a többi általa futtatott sorozatot, és arra a produkcióra koncentrálni, aminek sikerét köszönheti.

A sorozat körüli informátorok közben kijelentették, Sheen valószínűleg nem is realizálta, hogy tulajdonképpen az ő kezében van az egész sorozat sorsa – mivel ha ő visszalép (vagy kirúgják), a Warner és a CBS nem fogja átadni a szerepét egy beugró színésznek, hanem egyszerűen elkaszálja a Két pasit.

AJÁNLOTT LINKEK:

A Két pasi készítője visszaütött – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik