Szórakozás

Charlie Sheen átment a drogteszten

A vérvizsgálat eredményét továbbítják majd a Warnernek – most dőlhet el a Két pasi meg egy kicsi sorsa.

Amióta elkezdte otthoni rehabilitációját, Charlie Sheenre tucatnyi szakember vigyáz – többek között olyan „jó ismerősök” is, akik az elmúlt 20 évben többször dolgoztak már a függőségeiről elhíresült színésszel. A Sheenhez közeli források a TMZ-nek tegnap úgy nyilatkoztak, a színész már két drogtesztet is sikeresen vett – mi sem bizonyítja jobban, hogy ezúttal komolyan gondolja a leszokást.

A vizsgálatok eredményeit a rehabilitációt felügyelő szakemberek továbbítják majd a Warnernek és a CBS csatorna fejeseinek – a megszólaló bennfentesek szerint ezen a héten dől majd el, hogy mikor folytatódhat a Két pasi meg egy kicsit forgatása.

Miközben Sheen mindent megtesz, hogy újra munkába állhasson, a januári partimaraton egyik szereplője, a pornószínésznő Kacey Jordan a napokban azzal került a bulvárlapok címlapjára, hogy január 12-én SMS-ben közölte a színésszel: terhes, de nem hiszi, hogy ő lenne az apa. Jordan állítja, hogy Sheennel védekeztek a 36 órás pornószeánsz alatt, mindemellett a hangulat egy ponton annyira felforrósodott, hogy a hölgy már semmiben sem lehet teljesen biztos. Jordan a nyilvánosságra került üzenetben azt írta, Oregonba megy, hogy „megoldja a helyzetet” – azaz elvetesse a babát. A TMZ információi szerint a színész még nem reagált a hírre.

AJÁNLOTT LINKEK:

Negatív lett Charlie Sheen drogtesztje – angolul (TMZ)
Jordan üzenete Sheennek: ‘Terhes vagyok!’ – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik