Szórakozás

Charlie Sheen is beszállna a stábtagok fizetésébe

A színész annyira kellemetlenül érezte magát, hogy kényszerpihenője miatt a Két pasi meg egy kicsi stábja fizetés nélkül marad két hétre, hogy felajánlotta, állja a gázsi egy részét.

Sheen eredetileg bele sem gondolt, hogy a sorozat gyártója, a Warner Bros. és Chuck Lorre nem akarja majd potyára fizetni a forgatócsoportot, ezét ajánlatot tett a stúdiónak: amennyiben a Warner hajlandó kifizetni a fizetések első harmadát, a sorozatnak otthont adó CBS pedig a második harmadot, akkor ő is beszáll a finanszírozásba, és kiegészíti a számlát.

A színész képviselője a TMZ-nek úgy nyilatkozott, a színész már a jövő hét elején hajlandó lenne munkába állni – a CBS emberei szerint azonban ez túlságosan korai lenne, a stáb leghamarabb a hónap végére gyűlhet össze, feltéve, hogy „Charlie bírni fogja a tempót”.

A Warner még ennél is óvatosabban nyilatkozott: „Őszintén reméljük, hogy Charlie rehabilitációja jól alakul, és a közeli jövőben folytatódhat majd a Két pasi meg egy kicsi gyártása” – áll a stúdió közleményében. A színész pénzügyi ajánlatára azonban egyelőre sem a CBS, sem a Warner Bros. nem kívánt válaszolni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Charlie Sheen: ‘Majd én fizetem a stábot’ – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik