Szórakozás

Charlie Sheen beszólt a CBS fejeseinek

A színész élő adásban akadt ki a Két pasi meg egy kicsi producereire, mert "mondvacsinált okokkal" szünetre kényszerítették, most meg "nem hagyják dolgozni."

Dan Patrick rádióműsorában Sheen kijelentette, kész lenne visszamenni dolgozni, a sorozat producerei azonban nem hagyják. „Azt mondták, hogy minden készen lesz, csak szedjem össze magam. Összeszedtem magam, visszamentem a stúdióba, de sehol senki. Nem tudom, mit mondhatnék még” – mesélte a színész, majd azt is hozzátette, amilyen gyorsan rendbe jött az otthoni kényszerpihenőn, olyan gyorsan újra el is szállhat, úgyhogy a producereknek addig kellene összetrombitálni a stábot, amíg még használható.

Sheen az interjúban bevallotta, főleg unalomból szokott a pohár fenekére nézni. „Unatkozom, és jobbá szeretném tenni a dolgokat. Akár a valóságban, akár csak a fejemben” – mondta a színész.

A Két pasi meg egy kicsi stábjával mindeközben közölte a gyártó, a tervezett 8 rész helyett csak négyet fognak leforgatni – annak ellenére, hogy Sheen korábban kijelentette, akár a hétvégéken is hajlandó lenne dolgozni, hogy a határidőket tartani tudják. Most azonban úgy tűnik, a CBS és a Warner főnökeinek mégis elegük lett abból, hogy a megbízhatatlan színész marionettként rángatja őket.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen a CBS-nek: ‘Hagyjatok dolgozni!’ – angolul (The Hollywood Gossip)
Kiborult a Két pasi stábja – epizósokat mondtak vissza – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik