Pályán kívül lineup

LeBron James és Kevin Durant kijött egy rapszámmal, ami egész jó

Még a 2011-es NBA-lockout alatt, amikor pénzügyi vita miatt szünetelt a bajnokság, napjaink legjobb kosárlabdázói közül Kevin Durant és LeBron James készített egy közös rapszámot. Ezt éveken keresztül nem hozták nyilvánosságra, most, 2018 szeptemberében megtették.

Jó döntés volt.

Duranté az első verze és igazából már emiatt a rész miatt megérte elkészíteni a tucatslágeres refrénnel ellátott számot. Nem csak a stílusa jó a Golden State játékosának, hanem kellően csipkelődő is a szövege, ez a sora pedig különösen érdekes:

I’m feelin’ like the world is Skip Bayless, and I’m LeBron James.

Bayless amerikai sportkommentátor, az arca tulajdonképpen a jelképe a Jamest kritizálók táborának, 2010-ben azt mondta a kosarasról, hogy legtúlértékeltebb, akit valaha látott. Durant arra utalt ezzel, hogy az egész világ ellene van, azaz már 2011-ben is elég érzékenyen kezelte a kritikákat. Hat évvel később derült ki, hogy twitteres kamuprofil alatt veszett össze azokkal, akik őt kritizálták a neten.

LeBron James visszafogottabb szöveggel jelentkezett, ami szintén nem vészes, bár a szám producere, Franky Wahoo szerint most mutatkozott meg, hogy a nyáron a Lakersbe igazolt James is csak ember, mert a rappelés nem megy neki.

Az NBA játékosoktól nem áll távol a rapszakma, többen is kipróbálták magukat benne.

Voltak kevésbé sikeres próbálkozások, mint Kobe Bryanté:

Damian Lillard akár meg is élhetne zenélésből is:

Shaquille O’Neal pedig ebben is óriás volt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik