Foci

Modric: Az emberek belátták, hogy a foci nem csak a gólokról szól

A friss aranylabdás Luka Modric nyilatkozott a GQ magazinnak, ebből szemezgetett a madridi Marca. A 33 éves horvát középpályás azt mondta, hosszú és nehéz út van mögötte, de a befektetett munka megtérült, most, hogy az UEFA-nál, a FIFA-nál és a France Footballnál is az év legjobbjának választották.

Luka Modricé az Aranylabda is
Az UEFA és a FIFA után a France Footballnál is ő lett az év legjobbja. Lionel Messi ezúttal még a dobogóra sem fért fel, ötödik lett.

Semmit nem kaptam ajándékba. Mindenért kőkeményen megdolgoztam

– mondta Modric, aki annak is örül, hogy az emberek végre elismerték, mi mindent ért el eddig karrierje során, a Reallal zsinórban megnyert három Bajnokok Ligáját és a horvát válogatottal elért világbajnoki ezüstöt.

Olyan dolgok ezek, amik korábban elképzelhetetlenek voltak. Most azonban az emberek belátták, hogy a foci nem csak a gólokról szól.

Luka Modric Aranylabdája egy sorozat végét jelenti, 2007 óta ugyanis idén először nem Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo kapta a díjat. Persze a két klasszis formáját elnézve nem vegyünk rá mérget, hogy jövőre nem közülük fog kikerülni a győztes.

Fotó: TF-Images via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik