Foci

Az Aranylabda-gála tahó DJ-jéről beszél most mindenki

A férfi győztesről, Luka Modricról már mi is írtunk néhány cikket, ám az est másik főszereplőjéről, az első női aranylabdásról, a 23 éves Ada Hegerbergről nem csak a díja miatt kell beszélnünk.

Történt ugyanis, hogy az est házigazdája, a francia DJ Martin Solveig nem kicsit lőtt túl a célon, miután az Olympique Lyon norvég csatára átvette a díját.

Solveig élő egyenes adásban azt hitte vicces lesz, de hatalmasat koppant, és ma már magyarázkodnia kell azért, mert megkérdezte a győztestől, hogy tud-e twerkelni (azaz úgy táncolni, hogy közben rázza a fenekét). A láthatóan bosszús Hegerberg azonnal azt mondta, hogy nem, megfordult, és lesétált a színpadról.

A felvételen hallható, ahogy a dj jót nevet a reakción, ám a közönség meg sem mukkant. Sőt, a gála a történtek miatt hamarabb ért véget a tervezettnél. Solveig később egy videóban bocsánatot kért, és az mondta, nem akart megbántani senkit.

Az est nem csak ezért volt roppant kínos. Az egyik sztárfellépő mindenkivel lepacsizott, csak éppen Luka Modriccsal nem. Nézzék csak:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik